Лановецьку лікарню не збираються передавати Кременецькому району

120883598_1265769560426471_5296373721554741456_n

Про це повідомив міський голова Ланівців Роман Казновецький. Аби медичний заклад залишився у власності Лановецької ОТГ, сьогодні скликають позачергову сесію міської ради. Щоб позитивно вирішити це питання. Зі слів очільника, потрібна лише добра воля Лановецької районної ради, на балансі якої наразі перебуває лікарня.

- У приміщенні «Культурний центр Єловицьких» відбудеться позачергова сесія міської ради з питання передачі Лановецької центральної районної лікарні у комунальну власність Лановецької міської ради. Наголошую, що Лановецька міська рада неодноразово зверталася до Лановецької районної ради про передачу усіх об'єктів, які знаходяться на території Лановецької ОТГ, враховуючи і Лановецьку районну лікарню разом з юридичною особою, на жаль, одні «відписки», – повідомляє Роман Казновецький.

До участі в сесії міський голова запрошує очільників району та головного лікаря. Також наголошує, що жодної політики у цьому питанні немає.

- Потрібно зробити все, щоб районна лікарня залишилась власністю Лановецької громади, а не перейшла у власність Кременецької районної ради. Для передачі є законні підстави, потрібно бажання Лановецької районної ради. Без жодної політики та популізму, – зазначає керівник. Також повідомляє, що буде пряма трансляція сесійного засідання.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео