Оксана Бучко

Представниця команди «За майбутнє» вміє надати медичну фахову допомогу разом із щирими словами підтримки

120602834_171319314601027_4574609346842927325_o

Медик зі 16-річним стажем Ганна Пелешок – кандидатка у депутати Тернопільської обласної ради від політичної сили «За  майбутнє». Вона уміє допомагати пацієнтам не лише фахово, а й щирими словами і теплою усмішкою. І люди одужують! Кандидатка 16 років обіймає посаду завідувачки підстанції №3 Комунального некомерційного підприємства «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської облради.

Сім фактів про кандидатку публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

1. Народилася 1 січня 1958 року в селі Глядки Зборівського району. Мама бухгалтер, батько будівельник. Виховували Ганну в дусі любові до Батьківщини і рідного краю. Вибрала свою професію ще в шкільні роки, коли брала участь в змаганнях у складі сандружини. З тих пір, як отримала перші навики надання медичної допомоги, знала, що її покликана в житті стати медиком і допомагати людям.

2. Упродовж 1979-1982 років навчалася в Державному медичному інституті. Закінчивши ординатуру, за направленням працювала в Підволочиській соціальній районній лікарні медиком виїзної бригади. Опісля два роки проходила клінічну ординатуру при Тернопільському державному медичному інституті, після закінчення працювала на станції швидкої медичної допомоги до 1998 року. В 1986 році була медиком в складі бригади ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській АЕС.

3. 20 років присвятила роботі в Тернопільській центральній районній лікарні, де була завідуючою відділенням невідкладної швидкої медичної допомоги. Завжди брала активну участь у громадських заходах. Працювала як волонтер Червоного хреста зі школярами: проводила змагання, навчала їх практичних навиків надання першої медичної допомоги. З 2014 року завідувачка підстанції №3 Комунального некомерційного підприємства «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради.

4. Час епідемії називає найвідповідальнішим періодом для Центру екстреної медичної допомоги, адже пані Ганна разом з колегами і пацієнтами намагалися підтримувати віру в перемогу над хворобою. Вдячна всім, хто допомагав їм із засобами захисту, адже медики боролася з вірусом на передовій.

5. Ганна Пелешок доглядає за своїми батьками, які проживають разом вже 65 років. Нещодавно вони перехворіли на COVID-19, та завдяки турботі і підтримці доньки їм вдалось швидко одужати.

6. На питання про те, де знаходить сили для роботи, завжди відповідає, що сонце дарує їй енергію, любов, тепло, яке відчуває щодня. Саме це надихає бути радісною і позитивною в будь-яких обставинах.

7. Ганна Богданівна веде активний і здоровий спосіб життя, любить проводити час на природі, подорожувати і вивчати історію рідного краю.  Вважає, що внутрішній настрій і віра людини у краще грає велику роль у фізичному самопочутті.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео