Оксана Бучко

Представниця команди «За майбутнє» хоче зупинити трудову міграцію в області

119994055_165519158514376_5512746365115487476_o

Кандидатка у депутати Тернопільської обласної ради від політичної сили «За майбутнє» Наталія Оглодана - психологиня, спеціалістка по роботі з пайовиками земельного відділу аграрного господарства на Гусятинщині. Вона знає із власного досвіду, що таке трудова міграція. Її чоловік працює не вдома, а в Європі, адже будівельники там отримують гідну зарплату, чого наразі, на жаль, не можна сказати про Україну. У політиці Наталія хоче змінити цю ситуацію в області, як і багато інших.

Сім фактів про Наталію Оглодану публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

1. Народилася 24 липня 1985 року у селі Старий Нижбірок Гусятинського району в сім’ї робітників.

– Ще змалечку батьки навчили мене працювати, любити те, що робиш, та любити рідну землю, рідне село, – з теплом згадує дитинство пані Наталя.

2. У 2000-му році вступила до Чортківського педагогічного коледжу здобувати професію вчителя початкових класів. У 2004-му році продовжила навчання у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка на факультеті психології.

3. Працювала психологом у школі.

4. З чоловіком Олегом виховують 8-річного сина Станіслава та 13-річну доньку Карину.

5. Знає про проблеми трудової міграції не з новин, а власного досвіду: її чоловік нині також працює не вдома, а в Європі, адже будівельники там отримують гідну зарплату, чого наразі, на жаль, не можна сказати про Україну.

6. Після декретної відпустки розпочала кар’єру в аграрній сфері – спеціалістом по роботі з пайовиками в земельному відділі. Проте не покидала фахової діяльності: завжди готова допомогти і розрадити клієнтів та співробітників у критичних ситуаціях.

7.

– Саме спілкування з розчарованими владою людьми мотивувало мене йти у політику, – зізнається Наталія Оглодана. – Я просто не можу залишатися осторонь і бути байдужою до проблем рідного краю. Найчастіше люди скаржаться на неможливість достукатися до чиновників і вирішити нагальні питання. Відповіддю на це має стати депутатство свідомої людини, що дає можливість не лише впливати на ті чи інші політичні процеси, а й втілювати корисні для суспільства проєкти. Вважаю, що настав час таких змін, що закладуть основу нових стандартів життя – не гірших, ніж у Європі. Як психолог, я часто навчала людей брати на себе відповідальність – за свої вчинки, своє життя. Настав час навчати своїм прикладом брати на себе відповідальність за свою країну та йти у владу і робити країну для себе. Я вірю у можливість змін у нашому житті!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео