Оксана Бучко

Меркиня, якою гордились у місті на Тернопільщині, програла цьогорічні вибори

Заліщики-instagram.comchaban-18

Безліч реалізованих проектів для покращення життя міста Заліщики на Тернопільщині, схвальні відгуки жителів, гостей та волонтерів з-за кордону і програш на цьогорічних виборах – Алла Квач від Української Галицької партії займає друге місце на посаду мера. Нагадаємо, жінка - мати загиблого в АТО героя - Ореста Квача.

Переміг на виборах міського голови Заліщицької міської об’єднаної територіальної громади кандидат від «Європейської Солідарності Іван Дрозд, який очолював Заліщицьку районну раду з 2010-2020 р. і Заліщицьку районну адміністрацію з 2004-2005 р.

Про перемогу уже повідомив офіційний сайт ЄС. Очевидно, підтримку кандидату забезпечили певні населені пункти ОТГ, які не були тісно пов’язані із роботою міста. Як оцінюють ситуацію місцеві жителі, підтримку кандидату забезпечили виборців сіл, де провели відповідну агітаційну кампанію, відділяючи місто від інших населених пунктів громади.

Нагадаємо, «Терен» неодноразово писав про перетворення міста Заліщики у привабливе для проживання під час головування там Алли Квач. Саме там відновлювали розкішний пляж, збирали людей вранці на руханки, відкрили Академію срібного віку та збирали усіх вчителів англійської мови на  табір від волонтерів з США за підтримки мера.

Про те, кого обрали головами інші громади на Тернопільщині – читайте ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео