Віра Олександрович

Підприємцям на Тернопільщині тепер допомагають економити час

Новинка

У тернопільських податківців – новації. Зокрема, розпочав роботу електронний сервіс «InfoTAX». І це – лише початок.

Власне, такий сервіс запровадили у Державній податковій службі України, повідомили у Відділі пресслужби Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

Тож тепер через месенджери Telegram та Viber платники податків можуть отримувати інформацію про: - стан розрахунків з бюджетом, - реєстраційні та облікові дані, - про результати обробки документів, - про строки подання звітності та сплати податків.

Без сумнівів, це гарантує вчасне отримання інформації і економить час. Комфортність спілкування з податковою службою, швидкість та зручність отримання податкової інформації через «InfoTAX» є не просто черговим кроком ДПС у напрямі цифровізації, а відповіддю на запит платників у мобільності отримання послуг.

  • Для покращення роботи електронного сервісу пропозиції та зауваження до нього просимо надсилати на адресу infozvit@tax.gov.ua, - кажуть у податковій. - Наступний етап сервісу запровадять з січня 2021 року. Він надаватиме інші можливості. Наприклад, передзаповнення звітності для платників єдиного податку, перехід до сплати податків у «два кліки», оповіщення про виникнення податкового боргу, а також про можливість виникнення податкового боргу у разі несвоєчасної сплати.

Для доступу до сервісу необхідно у відповідному месенджері (наприклад, Telegram) знайти InfoTAX, в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу.

бот
бот

До речі, «InfoTAX» – це продовження розпочатого ДПС курсу на максимально дистанційне спілкування з платниками податків та якісно новий рівень послуг.

Фото надані Відділом пресслужби ГУ ДПС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео