Орест Сарматський

Лави заслужених земляків поповнили ще троє тернополян

22 (Copy)

Указом Президента України про відзначення державними нагородами України за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм тром жителям Тернопільщини присвоєно почесні звання.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

Звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно ректорові Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Богдану Буяку, «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» – деканові педагогічного університету Володимиру Омельяненку та «Заслужений працівник освіти» – майстрові виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука – Володимиру Герші.

Також п’ятьом жителям краю оголошено подяки Прем'єр-міністра України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено п'ятьох осіб.

Державні нагороди та відзнаки вручив голова облдержадміністрації Володимир Труш.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео