Оксана Бучко

Тернопільщина – лідер доступних кредитів

FB7F9DBF-18D7-4A07-983B-2D31E871EAD3

За кількістю договорів державної програми 5-7-9 щодо доступних кредитів Тернопільщина ввійшла у ТОП-5 серед інших регіонів. Охочі взяти кредит,  повинні створити бізнес план. Інструкцію для створення шаблонів підготувала команда експертів проєкту «Власна справа. Від Знань до Грошей 5-7-9». Це частинанавчального курсу зі створення шаблонів по інструкції експертів.

- Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%»має на меті спрощення доступу мікро- та малого бізнесу до банківського кредитування. Лише за один тиждень дії програми суб’єкти господарювання області уклали 229 договорів! А нещодавно офіс розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO разом з партнерами створили нові можливості для підприємців, а саме- готові шаблони бізнес-плану, - зазначила директор департаменту економічного розвиткута торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник.

Відеокурс буде корисний особам, що планують започаткувати власну справу.

Форма типового бізнес-плану розроблена із використанням матеріалів програми «Започаткуй та вдосконалюй свій бізнес» (SIYB) та за підтримки Міжнародної організації праці (МОП).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео