Орест Сарматський

Стресовий рік змусив сироварні мислити нестандартно (Агроновини)

1401 (Copy)

2020 рік виявився нетиповим, у тому числі через ситуацію з коронавірусом. 

Переробники молока отримали добрий стимул, щоб подумати, куди їм рухатися далі: до яких нових маневрів вдатися, які додаткові продукти робити, на який сегмент орієнтуватися, які нові баланси шукати.

Про це аgroрortal.ua розповіла засновниця сироварні та власниця торгової марки «Львівська сироварня Джерсей» Вікторія Книш.

– І це не є зле, адже веде нас до розвитку, – говорить вона.

При цьому власниця сироварні додає: якщо раніше вона планувала виробництво, базуючись на статистиці попередніх років з певним коефіцієнтом нарощування, то цього року статистичні дані можна «викинути у смітник», це абсолютно не працює.

– Цього року – або пан, або пропав. Можна зробити продукцію, і вона лежатиме на складі, а може не вистачати. Тому з листопада я припинила робити будь-які прогнози і зосередилася суто на «живих» замовленнях. Бо якщо витримана продукція ще може полежати, то свіжа – ні, – каже Викторія Книш.

1402 (Copy)
1402 (Copy)

Шахрай продав аграрію неіснуючі добрива на 132 тис. гривень 

На Сумщині під приводом продажу мінеральних добрив зловмисник виманив у довірливого жителя району 132 тис. гривень.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та ведуть пошук афериста.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції Сумської області.

Знайшовши оголошення щодо продажу добрив, 57-річний чоловік зателефонував за вказаним в ньому номером для обговорення умов майбутньої угоди. У розмові продавець наголосив, що за товар потрібно відправити передоплату в розмірі 132 тис. гривень. На що чоловік погодився і перевів обумовлену суму на номер рахунку, який йому продиктував співрозмовник та став чекати на своє замовлення, йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, не отримавши товар в домовлений термін, чоловік спробував зв’язатись з так званим продавцем, але його спроби виявилися марними. Тож за допомогою він звернувся до поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео