Путівка в Єгипет, поїздка в Буковель, політ на повітряній кулі: сьогодні у Тернополі роздавали подарунки

image

Путівка в Єгипет, поїздка в Буковель, політ на повітряній кулі, солодкі подарунки та багато щирих емоцій. Тернопільська будівельна компанія «ПрестижБуд» святкує 10 років. 

– За 10 років збудовано дуже багато багатоквартирних будинків, десятки тисяч квадратних метрів житла, в яких живуть сотні тернополян. Кожен наш будинок – це окраса міста, кожен наш будинок – це крок вперед, це інновації. На багатьох наших будинках реалізовані унікальні речі, – розповідає Святослав Лебонтов, директор і співзасновник БК «ПрестижБуд».

Розділити радість компанія вирішила разом із тернополянами та влаштувала грандіозне свято. Напередодні влаштували конкурс, в якому поборотися за головний приз міг кожен охочий. Учасники проявляли креативність та дивували способами виконання завдання.

– Ми за 10 років жодного разу такого великого заходу не робили, і те, що стільки людей прийшло, для нас трішки шок, – з захватом розповідає  Ігор Качмарський, співзасновник БК «ПрестижБуд». – Ми для кожного підготували якісь пам’ятні призи і кожному іменну чашку. Для людей, які були у нас на фотографіях, робили поцілунки на фоні нашого гарного будинку ЖК «Енергія».

Щоб конкурс був чесним, переможців обирали шляхом жеребкування. Із прозорого барабану щасливі конверти діставала маленька Таміла. Основний приз, путівка в Єгипет, дістався закоханим щасливчикам Яні Міндюк та Ігорю Ониську:

– Дуже сподівалися, але коли оголосили першого переможця, то трішки настрій підупав, а коли сказали, що переможець відмовляється і ми, як запасні можемо їхати – це було щось нереальне, я думала, що я там впаду просто. Дуже, дуже раді, емоції нереальні, дуже класно.

«ПрестижБуд» не тільки інноваційний, а ще й соціально-відповідальний бізнес. На святкуванні 10-річчя керівники компанії заявили, що долучаються до збору коштів на лікування Арсенчика Бориса та закликали підтримати родину зі Скалата і своїх гостей.

Вибір читачів за тиждень

Відео