На Лановеччині відійшла у вічність староста (фото)

163664297_1382128392141264_2900572964078540075_n

Про смерть старости сіл Москалівна та Плиска Галини Загородньої повідомляють в одній з місцевих груп Лановеччини у соцмережі. Майже 30 років жінка віддала роботі у сільській раді. Останні шість років була сільським головою, а віднедавна старостою.

– Перестало битися серце порядної, чуйної, доброї, щирої людини, прекрасного керівника, турботливої мами та бабусі. Понад 29 років Галина Семенівна віддала служінню жителям сіл Москалівка та Плиска, працюючи спочатку секретарем, а останні шість років сільським головою цих сіл. Працювала щиро і самовіддано, вкладаючи в свою роботу усі свої емоції і компетенції: дбала про розвиток і благоустрій села, активно підтримувала заклади місцевої освіти, медицини. Шукала спонсорів, щоб не згасли іскри культури на території сільської ради, – розповідають про покійну.

Односельчани відгукуються про Галину Загородню як про добру та водночас мужню людину, котра ніколи не відмовляла у допомозі. Адже її життя було непростим.

– Рано залишилася вдовою, сама зуміла виховати двох чудових дітей: доньку Олену та сина Олега, неймовірно любила маленьку внучечку Сашу. Страждання, які принесла з собою хвороба, були дуже тяжкі, але мало хто чув з уст жінки нарікання, навпаки, як могла, підтримувала інших. Чесно і гідно прожила своє життя Галина Семенівна, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, які завжди будуть сильнішими за смерть, – йдеться у дописі. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео