Віра Олександрович

В одному з гаражів у Тернополі виявили понад 2 тисячі літрів спирту і чимало підробленої горілки (фото)

Спирт1

Через одне із відділень служби кур’єрської доставки ТОВ «Нова пошта» на Тернопільщині планували відвантажити підакцизну продукцію, яку зберігали на території гаражного кооперативу в обласному центрі.

Таку інформацію працівники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області отримали вчора, 24 березня. Під час операції «Спирт» правоохоронці здійснили оперативну перевірку отриманих даних.

Спирт2
Спирт2

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів наші працівники встановили факт завантаження із гаражного приміщення підакцизної продукції в автомобіль «Мерседес-Бенц», кажуть податківці. – Керував машиною житель Тернополя.

Врешті із незаконного обігу вилучили: 2 200 літрів спирту, 1 250 літрів алкогольних напоїв, розлитих у тару типу «бег-ін-бокс»., а також транспортний засіб, в який завантажили продукцію.

Спирт3
Спирт3

Взірці вилученого відібрали для проведення попереднього дослідження, зауважили у податковій міліції. За його результатами, прийматимуть подальше рішення.

До слова, віднедавна тимчасово виконує обов’язки начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області підполковник податкової міліції Роман Лисаковський.

Фото надані Головним управлінням ДФС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео