Тернопіль має на кого рівнятися (відео)

maxresdefault

Київський парк «Наталка» визнали кращим реалізованим об’єктом громадського простору на Національній премії України з ландшафтної архітектури та дизайну.

Парк «Наталка» розташований на березі Дніпра в Оболонському районі столиці України міста Києва. Його межі беруть початок від гольф центру на Оболонській Набережній до Північного мосту. Загальна площа території парку становить близько 25 га. Ще 27 Травня 2017 року мер Києва Віталій Кличко відкрив першу чергу парку, а уже 13 липня 2018 року — другу чергу.

[embed]https://youtu.be/sGd3NKDNVUM[/embed]

Парк дуже популярний серед місцевих жителів і гостей столиці. А тепер ще й набув особливої популярності завдяки премії. Адже статус високої української професійної нагороди національного значення в галузі ландшафтної архітектури, садово-паркового мистецтва, ландшафтного будівництва, благоустрою та озеленення може отримати не кожна зелена зона, чи не так?

Тож у списку кращих суспільних ландшафтних об’єктів, виконаних на території України за останні 10 років красується і київська «Наталка». Не одне українське місто може запозичити ідею і реалізувати такий проект на власних просторах.

Фото: Київзеленбуд Відео: kyivcity.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео