На Тернопільщині судитимуть двох чоловіків, які скоїли викрадення

1e22fd9-2162809-1

Працівники Бучацької прокуратури передали на розгляд суду кримінальну справу стосовно двох чоловіків, які позбавили волі жителя Заліщиків, а також обікрали товариша.

Як повідомляють в Тернопільській обласній прокуратурі, один із підсудних, причому раніше судимий, зателефонував до чоловіка, якому був йому винен гроші, та попросив заїхати до нього, начебто для повернення боргу. Позичальник на зустріч узяв із собою товариша. Та коли вони прибули на місце та зайшли до помешкання на них накинулись двоє чоловіка, забрали у них ключі від авто, документи, гроші та цінні речі.

- Власник авто зумів втекти і переховувався кілька годин у полі, а потім добрався до найближчого фермерського господарства та зателефонував у поліцію. Іншого потерпілого зловмисники незаконно позбавили волі і завезли його до обласного центру, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Частинну із викрадених речей чоловіки продали ще по дорозі, щоб заплатити за пальне для автомобіля. А коли підозрювані добрались, викраденого жителя Заліщики, змусили потерпілого здати до ломбарду свій фотоапарат.

- Також чоловіки шукали бажаючих придбати автомобіль. Проте їх планам завадили правоохоронці, які затримали викрадачів, - пояснюють в прокуратурі.

Справу передали до суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео