Затримали чоловіка, що пограбував тернополянина у парку (фото)

176977351_3857106021077798_5940232958589579314_n

До шести років позбавлення волі загрожує 20-річному мешканцю Закарпаття, що напав та пограбував тернополянина у парку «Топільче». Правоохоронці розшукали та затримали нападника за годину, хоча той уже був готовий до втечі і навіть придбав квиток на потяг.

– Близько 23:00 20 квітня на лінію 102 надійшло повідомлення від 55-річного жителя обласного центру про те, що в парку «Топільче» на нього напав невідомий чоловік, завдав тілесних ушкоджень та відібрав сумку, де були мобільний та гроші, – розповів заступник начальника Тернопільського районного управління поліції Сергій Гатанюк. – Сума завданих збитків становила 12 тисяч гривень, – повідомляють у поліції Тернопільської області

Поліцейські відразу запідозрили у злочині приїжджих. Тому надіслали орієнтування колегам, котрі чергували на вокзалах. Підозрілого затримали менш ніж за годину на залізничному вокзалі.

– Зі слів Сергія Гатанюка, причетним до пограбування виявився 20-річний житель міста Ужгород Закарпатської області. До слова, молодик нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини. У нього вилучили мобільний потерпілого, а гроші зловмисник встиг витратити, у тому числі на придбання квитка до Ужгорода, – йдеться у повідомленні.

Також «гастролера» перевіряють на причетність до вчинення інших протиправних діянь на Тернопільщині.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео