Групу терористів виявили та знешкодили силовики Тернопільщини (фоторепортаж)

DSC_0106

Четверо терористів заїхали на територію Тернопільської області. Відомо, що вони озброєні та мають при собі вибухівку. Аби не сталося протиправного, весь особовий склад Національної поліції підняли по тривозі. На в'їздах та виїздах у місто та райцентри виставили блокпости. Займалися виявленням та нейтралізацією невідомих працівники служби безпеки України, бійці спецпідрозділу КОРД та інші силові структури краю.

У ході оперативних заходів правоохоронці встановили і транспорт, на якому пересуваються диверсанти. За кілька годин після спецоперації зловмисників знешкодили, пише dosie102.te.ua.

Усе це  сценарій, який реалізовували силовики в рамках антитерористичних навчань. Заходи проводилися на території однієї з інфраструктур Тернопільщини.

В умовах, наближених до реальних, підрозділи боротьби з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення та локалізацію «зловмисників». Після цього бійці спецпідрозділів провели навчальну штурмову операцію зі знешкодження «диверсантів».

У тренуваннях брали участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Головна мета заходу підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах можливих диверсійних і терористичних загроз. У ході відпрацювань фахівці перевірили захищеність об’єктів критичної інфраструктури, у тому числі енергетичної і транспортної систем регіону.

Представники Антитерористичного Центру при СБУ провели ретельний аналіз кожного з етапів навчальної спецоперації і надали учасникам тренувань практичні рекомендації щодо підвищення ефективності контрдиверсійної боротьби.

DSC_0027
DSC_0027

DSC_0053
DSC_0053

DSC03157
DSC03157

DSC_0004
DSC_0004

DSC03158
DSC03158

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео