На Тернопільщині у пенсіонерки вкрали понад 4 тисячі доларів

pensioner-starost

Гусятинські поліцейські розшукують зловмисниць, які викрали з помешкання пенсіонерки 34 тисячі гривень та понад 4 тисячі доларів США. У вчиненні крадіжки співробітники поліції підозрюють чотирьох жінок. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Повідомлення про крадіжку з будинку надійшло до співробітників Гусятинського відділення поліції від 83-річної жительки  Васильковецької сільської громади. Виїхавши на місце події, працівники поліції встановили, що вдень на подвір’я пенсіонерки зайшли четверо жінок, нібито щоби купити яйця. Допоки незнайомки розмовами відволікали господиню, одна з них зайшла до будинку, двері якого були незачиненими, та викрала зі сховку 34 тисячі гривень і понад 4 тисячі доларів США, пише dosie102.te.ua.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Правоохоронці вживають заходів з метою встановлення осіб зловмисниць та затримання їх, а жителів області застерігають не пускати до своїх господарств чи помешкань незнайомців. Завжди замикайте вхідні двері та не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях (під килимком, на підвіконні, під вазонами). Навіть якщо ви господарюєте на подвір’ї, зачиняйте будинок та підсобні приміщення. Розкажіть про такі неприємні випадки стареньким родичам, адже такі люди надто довірливі, чим і користаються зловмисники.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео