Олеся Поліщук

На Чортківщині оголошено конкурс на посади директорів трьох шкіл

what-ukrainians-know-and-think-about-human-rights2020-page-0003

Білобожницька територіальна громада Чортківського району оголосила конкурс на посади директорів трьох шкіл.

Оголошення про це опубліковані на сайті ОТГ.

Шукають директорів Базарського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів,  Буданівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенівДжуринського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Вимоги до претендентів: є громадянином України; вільно володіє державною мовою; має вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста магістра (спеціаліста); стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

Додаткові вимоги: досвід в організації, виконанні та стратегії розвитку освітніх проектів; лідерські якості: ініціативність, вміння керувати, мотивувати і організовувати роботу команди; вміння володіти процесами делегування та планування в роботі; високі комунікативні навички: взаємодія з батьками, учнями та працівниками; високі презентаційні навики.

Призначення керівника закладу освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладення контракту, повідомили в Білобожницькій ОТГ.

Документи подаються до відділу освіти, молоді та спорту Білобожницької сільської ради за адресою: вул. Л. Українки, 34, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Білобожницької сільської ради Слободян Наталії Богданівні, тел. 5-12-91.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео