Віра Олександрович

Колекцію майок із підписами найкращих баскетболістів України показав президент БК «Тернопіль» (фото)

Основне

Унікальним подарунком для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи похвалився у соціальній мережі «Фейсбук» Ігор Комендат - голова Тернопільської обласної федерації баскетболу і президент БК «Тернопіль».

Нагадаємо, наш земляк впродовж кількох років очолював обласну податкову на Тернопіллі, а тепер він - начальник Головного управління ДПС у Львівській області. Втім, про Тернопіль все одно не забуває, як і про свою улюблену команду. Тим паче, БК «Тернопіль» показав у дебютному сезоні у Суперлізі досить непогані результати. 

У дописі Ігоря Комендата, зокрема, йдеться (цитуємо): «…От такий подарунок отримали від колег для дитячо-юнацької спортивної школи! Хороший стимул для дітей і велика повага. Дякую від себе особисто! Щиро вдячний! Михайло Бродський, Sergey Chebyshev, Valeriy Kondratyev, Владимир Дубинский, Владимир Драбиковский, Dmytro Zabirchenko…».

Зауважимо, у сезоні-2020/2021 змагалися 10 команд. Тренери кожної з них і подарували «фірмові» майки із підписами гравців: «БК Одеса» (Одеса), «Київ-Баскет» (Київ), «Дніпро» (Дніпро), «БК Запоріжжя» (Запоріжжя), «Миколаїв» (Миколаїв), «Харківські Соколи» (Харків), «Хімік» (Южне), «Черкаські мавпи» (Черкаси), «Будівельник» (Київ), «СК Прометей» (Кам'янське) і «БК Тернопіль» (Тернопіль). 

99
99

10
10

11
11

22
22

33
33

44
44

55
55

66
66

77
77

88
88

Що цікаво, тренера команди БК «Тернопіль» Дмитра Забірченка Ігор Комендат запрошував особисто, а вже той зібрав пул гравців, які змогли скласти достойну конкуренцію найкращим командам України. Наразі ж у клубі анонсували значне оновлення у колективі. 

Фото зі сторінки Ігоря Комендата у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео