У Кременці вшанували двох видатних людей, які пішли з життя цього року (фото)

IMG_4308

Учора, 3 червня, у Кременці вшанували двох видатних діячів культури, які пішли з життя цього року. У концертній залі Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка відбувся вечір пам’яті  Володимира Дзюми та Василя Скоропляса .

- У 2021 році Кременеччина втратила двох надзвичайно талановитих митців, які зробили вагомий внесок у розвиток культурно-мистецького життя громади. У засвіти пішли Володимир Дзюма – співак, «золотий голос» Кременеччини, фахівець хорового та музичного мистецтва та почесний громадянин Василь Скоропляс – режисер-постановник, сценарист студентського експериментального театру «Пілігрим» КОГПА ім. Тараса Шевченка та режисер Центру культури і дозвілля Кременецької міської ради. Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять цим двом великим людям, вони вічно житимуть у наших серцях! – наголошують у кременецькій міській раді.

d6263cb06ca0eefbe092eafac7ea57d8
d6263cb06ca0eefbe092eafac7ea57d8

IMG_4313
IMG_4313

Нагадаємо, «золотий голос» Кременеччини Володимир Дзюма пішов з життя на початку року, а з режисером Василем Скороплясом попрощалися у кінці квітня. Двоє відомих кременчан були хорошими друзями.

Фото Кременецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео