Олеся Поліщук

Ще одна громада Тернопільщини прийняла рішення про оптимізацію закладів освіти

200679883_1409828296068279_3157364404810071447_n

Лановецька міська рада прийняла рішення про оптимізацію кількох закладів освіти в населених пунктах територіальної громади.

-          Прийнято рішення про реорганізацію Вербовецького КЗДО «Дивограй», Білозірського КЗДО «Дзвіночок» та Іванковецького КЗДО «Барвінок», яка передбачає приєднання дитячих садків до шкіл, при яких вони діють, - повідомили у пресслужбі міськради.

Також, у зв’язку із низькою наповнюваністю класів, ліквідовано Жуковецьку філію Вишгородоцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та перепрофільовано Бережанську філію Вишгородоцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів у філію із виконанням функцій щодо надання початкової освіти.

Крім того, прийнято рішення про реорганізацію Гриньківського закладу загальної середньої освіти І ступеня шляхом приєднання до Лановецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 ім. Юрія Коваля, Влащинецького ЗЗСО І ступеня - шляхом приєднання до Вербовецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Москалівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів перепрофільовано рішенням сесії в Москалівську початкову школу, Ванжулівський ЗЗСО І-ІІ ступенів - у Ванжулівську початкову школу.

Як повідомляв «Терен», на Тернопільщині розгорілася дискусія щодо статусу однієї зі шкіл-гімназій.

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео