Віра Олександрович

У Тернопільському районі визнають «Козівську липу» і ліквідують Фонд комунального майна

Уже 6-та сесія Тернопільської районної ради відбудеться у середу, 30 червня. Того дня обранці краян планують розглянути і ухвалити лише 7 питань.

Проєкт Переліку запропонованих пунктів оприлюднили на сайті органу місцевого самоврядування. Відповідно, там відразу докладно можна ознайомитися із кожним запропонованим депутатам питанням і його нюансами. Зокрема, депутати планують визнати ботанічну пам’ятку «Козівська липа» і ліквідувати районний Фонд комунального майна.

1. Звіт про виконання районного бюджету Тернопільського району за  I квартал 2021 року 2. Про затвердження програми інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності Тернопільської районної державної адміністрації на 2021-2022 роки 3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Теребовлянської райради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка»  за I квартал 2021 року 4. Про затвердження розпоряджень голови Тернопільської районної ради 5. Про внесення змін до рішення Бережанської районної ради Тернопільської області від 20 листопада 2020 року №645 «Про передачу транспортних засобів»  6. Про погодження організації ботанічної пам’ятки природи місцевого значення «Козівська липа» на території Козівської селищної територіальної громади Тернопільського району 7. Про припинення шляхом ліквідації Фонду комунального майна у Тернопільському районі

До слова, засідання райради традиційно відбуваються у приміщенні на майдані Перемоги, 1. Того ж дня, але на вул. Грушевського, 8 відбудеться урочиста сесія обласної ради.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео