Дарія Шевченко

Найбільший випуск за всю історію медуніверситету: у Тернополі відбулась визначна подія (фото)

206291044_879054909312780_2321307969943582398_n

Сьогодні, 24 червня, майже тисяча студентів Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського отримали дипломи про вищу освіту. Урочистості провели на Співочому полі у парку «Національного відродження». Привітали майбутніх медиків зі святом голова Тернопільської ОДА Володимир Труш, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак, директор департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко та керівник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак.

Перший заступник голови обласної ради Володимир Болєщук зазначив, що професія медика – це одна з найвідповідальніших професій, адже це шлях служіння людям.

– Ви обрали благородний, але нелегкий шлях. Ви обрали шлях служіння людям! Адже медик – це одна з найвідповідальніших професій. Медик – це професія, дарована Богом. Дивлячись сьогодні на вас, мене переповнює гордість і вдячність. Гордість – за вас, за те, що перед собою бачу молодих людей, в яких є майбутнє, а отже є майбутнє в України. А вдячність – професорсько-викладацькому складу за підготовку таких професійних фахівців, які, я переконаний, принесуть державі не одне визнання. Дорогі випускники, я щиро бажаю вам міцного здоров`я, доброї долі, терпіння, благополуччя і професійних здобутків. Завжди йдіть вперед і пам’ятайте: життя і здоров’я людини – найголовніші цінності, а ви – гаранти їх збереження. Успіхів Вам, – сказав Володимир Болєщук. 

До слова, ректор медуніверситету Михайло Корда наголосив, що цьогорічний випуск – найбільший за кількістю за всю історію вишу.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео