Олеся Поліщук

На Тернопільщині у пожежі загинула маленька дитина (оновлено, фото)

218004064_823277701726037_1025548041990573481_n

Вчора, 15 липня, рятувальники ліквідовували пожежу деревяної допоміжної споруди на території приватного домогосподарства в с. Романівка Теребовлянської ТГ Тернопільського району.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Тернопільській.

Під час гасіння врятували сусідню господарську будівлю. Вогнем знищено дану споруду та речі домашнього вжитку на площі 9 м.кв.

Внаслідок пожежі загинула малолітня громадянка, 2018 року народження, жителька села Великий Березний Закарпатської області.

Про загорання підсобного приміщення на лінію «102» повідомив житель села Нова Могильниця. Пожежа спалахнула близько 18:00. Окрім пожежних на місце надзвичайної ситуації виїжджали слідчі ГУНП, експерти, криміналісти.

- Після того, як вогонь загасили, в приміщенні пожежники під ліжком виявили бездиханне тіло дворічної дівчинки. Правоохоронці припускають, що дитина злякалася та сховалася туди від пожежі. За попередньою інформацією, потерпілі - уродженці Закарпатської області. Вони в підсобному приміщенні, яке раніше використовувалось як курник, облаштували житлову кімнату й провели туди світло. Родина багатодітна. На момент нещастя старші діти пішли на річку, четверо дорослих в будинку дивилися телевізор, а найменші гралися на подвір'ї. В якийсь момент батьки почули звуки, схожі на вибух. Коли вийшли, то побачили, що горить будівля, – пише «Досьє 102».

На місці події працювали експерти. Причини загоряння стануть відомі після проведення експертизи. Вирішується питання про внесення даного факту до ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок».

Фото: Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео