На Тернопільщині оновлять ділянку дороги Гримайлів-Смиківці

9999999999

Від сьогодні, 19 липня, на Тернопільщині стартує поточний середній ремонт дороги територіального значення Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець.

Працівники дорожньої служби вже розпочали фрезерувати зношене покриття на відрізку від міста Скалат до села Смиківці. Через кар’єр, що знаходиться за містом Скалат, щодня цією дорогою курсують сотні вантажівок. Старе покриття не витримує ваги і основна дорога втратила несучу здатність, тому на автошляху Т-20-02 утворилися колії та напливи, які перешкоджають безпечному руху транспорту. У планах на 2021 рік відремонтувати ділянку дороги Гримайлів – Смиківці, - повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області. Основне завдання Служби автомобільних доріг – створити в рамках програми президента «Велике будівництво» комфортний маршрут до Природнього заповідника «Медобори» та бальнеологічного курорту Сатанів.

Дорога територіального значення Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець - це найдовша територіальна дорога краю, протяжність якої в області становить 171,8 км. Востаннє її ґрунтовано ремонтували 30 років тому. Нагадаємо, цьогоріч відновлять відрізок Гримайлів – Сатанів автомобільної дороги державного значення Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео