Орест Сарматський

Школяр з Тернополя став бронзовим призером у міжнародному науковому ярмарку-конкурсі

217911003_4098313170217277_3157152586793568279_n (Copy)

Слухач Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України Захар Хмурич здобув «бронзу» на Всесвітному інноваційному науковому ярмарку-конкурсі (WISF) з проєктом «Створення комп'ютерної гри-стратегії в середовищі «LAZARUS».

Як повідомляється, цьогоріч Всесвітня наукова ярмарка пройшла в онлайн-режимі 10-18 липня. Наші манівці з України отримали 12 призових місць, серед яких - учень Української гімназії імені Івана Франка Захар Хмурич з проєктом «Створення комп'ютерної гри-стратегії в середовищі «LAZARUS». Його робота-гра присвячена подіям Української Революції 1917-1921 років. Гравець повинен від особи УНР вижити. Кожна дія може мати непоправні наслідки, тому потрібно скласти план на кілька кроків у майбутнє.

Нагадаємо, що цього року учні МАН вперше брали участь у Світовій науковому ярмарку інновацій (WISF). Конкурс передбачав декілька етапів. Один із них — віртуальна відеовиставка проєктів на платформі YouTube. За умовами, що більше переглядів і лайків отримає відео, то більше в учасника шансів на перемогу.

World Innovative Science Fair 2021 - Всесвітній інноваційний науковий ярмарок (WISF) - це науковий конкурс, заснований Індонезійським науковим товариством, основним завданням якого є формування духу інновацій в науці у молодих вчених, сприяння творчим та інноваційним молодим дослідникам у створенні якісних досліджень та обмін досвіду між юними науковцями з усього світу.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео