У Тернопільській ОДА привітали 100-тисячну вакциновану мешканку області (фото)

ммм

Вчора, 21 липня 2021 року, 73-річна Василина Сковронська разом із своїм чоловіком зробили щеплення проти COVID-19. За щасливим випадком, жителька с. Велика Березовиця стала 100-тисячною мешканкою області, яка вакцинувалася.

Сьогодні начальниця департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко особисто привітала пані Василину та вручила квіти та приємний подарунок.

- Ми одразу йшли на вакцинацію, ми не відмовлялися, і ми мали це зробити заради свого здоров’я. Це дуже для мене несподівано, але дуже приємно, що 100-тисячною виявилася саме я, - з посмішкою розповідає пані Василина.

Дізналась про вакцинацію Василина Онуфріївна від свого сімейного лікаря, який допомагав, координував та спостерігав за станом здоров’я подружжя.

- Пані Василина, є тим самим прикладом, коли людина відповідальна за своє здоров’я. Своїм вчинком вона показала, що вакцинація це - правильний вибір і зможе до цього долучити своїх рідних та сусідів, - зазначила Ольга Ярмоленко.

Жінка запевнила, не дивлячись на похилий вік, разом із чоловіком - Дмитром Івановичем вакцинацію переносять без ускладнень та мають добре самопочуття.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео