У Тернополі пройшли змагання з пляжного волейболу (фото)

пв

Волейбольний майданчик, Тернопільський став та налаштовані на активну гру учасники - сьогодні, 23 липня, у Тернополі на відпочинковій зоні «Циганка» вперше стартували змагання з пляжних видів спорту Beach Games.

 Турнір триватиме  три дні. Щодня будуть представлені різні види спорту.

- Цього року в нас представлено 4 види спорту: пляжний волейбол, пляжний регбі, пляжне самбо і також ми задіяли функціональну тренажерну зону, де буде турнір з функціонального тренінгу з елементами кросфіту, - розповідає організаторка турніру, директорка ТМЦФЗН Вікторія Безгубенко-Гнатишин.

Змагання проводять вперше, але у планах зробити їх щорічною літньою традицією та додати ще кілька видів пляжного спорту.

- Пляжний волейбол – це дуже активна гра. Якщо порівняти зі звичайним волейболом, де 6 гравців на майданчику то в пляжному – 2 гравці. І замість рівної підлоги - пісок, що ускладнює хід гри, - розповів Андрій Куницький, волейболіст, суддя турніру з пляжного волейболу.

Участь у турнірі взяло 11 команд з Тернополя. Учасники віком від 16 років.

Деякі спортсмени дуже відповідально віднеслись до змагань і  з самого ранку почали свою підготовку то волейболу.

- Займаюся волейболом уже два роки в залі. Дуже хотілося спробувати себе саме у пляжному волейболі, – розповів учасник турніру Михайло Мальований.

- У волейболі я вже три роки, і мені дуже подобається цей спорт. Від змагань очікую лише хороші емоції, дуже добра організація. Хочеться і надалі приймати участь у таких змаганнях, - розповів учасник турніру Данило Дідух.

Організаторами турніру стали Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення, Тернопільська міська рада та управління розвитку спорту та фізичної культури.

Нагадаємо,  у суботу та неділю на відпочинковій зоні «Циганка» пройде турнір із пляжного регбі та самбо.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео