Олеся Поліщук

На початок серпня в Тернопільській ОДА є 14 керівних вакансій

vakansiia

Станом на 1 серпня 2021 року у структурних підрозділах Тернопільської обласної державної адміністрації є 14 керівних вакансій.

Інформацію про це оприлюднено на сайті ТОДА.

З 15 липня вакантна посада директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

У Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації є такі вакансії: заступник начальника управління – начальник відділу «Центр підтримки підприємництва» управління розвитку реального сектору економіки та начальник відділу економічного аналізу реального сектору економіки управління розвитку реального сектору економіки.

П’ять керівних вакансії в департаменті цифрової трансформації: заступник директора департаменту – начальник управління з питань цифровізації; заступник начальника управління – начальник відділу інформаційних технологій управління з питань цифровізації; заступник начальника управління - начальник відділу організаційного та фінансового забезпечення управління цифрової інфраструктури, комунікацій та зв’язку; начальник відділу цифрового розвитку, комунікацій та зв’язку управління цифрової інфраструктури, комунікацій та зв’язку; начальник відділу аналізу та електронної обробки інформації управління з питань цифровізації.

В управлінні розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації - заступник начальника управління – начальник відділу зв’язку та комунікацій.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації працює без заступника директора департаменту – начальника управління розвитку, планування та організаційно-фінансового забезпечення.

Дві керівні посади вільні в управлінні інформаційної політики та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації: заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії з засобами масової інформації та начальник відділу зв’язків з громадськістю та книговидання.

В управлінні освіти і науки облдержадміністрації вже майже рік вакантна посада заступника начальника управління – начальника відділу професійної та вищої освіти.

У департаменті культури та туризму облдержадміністрації поки немає заступника начальника управління, начальник відділу туризму управління культури, охорони культурної спадщини і туризму.

На деякі з вакантних посад уже проведено конкурс і визначено його переможців.

Як повідомляв ТЕРЕН, у тернополян є можливість зайняти аж 13 керівних посад. Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео