Дружина полеглого командира Норда з Тернополя отримала відзнаку від Митрополита Епіфанія

Також Блаженнійший нагородив Сергія Коновала медаллю за жертовність і любов до України (посмертно)

Тернополянка, керівниця патронатної служби 2-ї СБ 67-ї окремої механізованої бригади Ольга  Коновал отримала орден святої рівноапостольної княгині Ольги. Вручав відзнаку Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Про це жінка повідомила на своїй інстаграм-сторінці.

А також Блаженнійший нагородив Сергія Коновала медаллю за жертовність і любов до України посмертно.

Дякуємо Православній Церкві України за неймовірну підтримку та благословення. З вірою. З Богом. До перемоги! - написала Ольга.

Фото з інстаграм-сторінки Ольги Коновал

Нагадаємо, чоловік Ольги, командир другої стрілецької роти «Сталева сотня», лейтенант Сергій Коновал із позивним «Норд» загинув 6 квітня поблизу Часового Яру на Донеччині

Як писав Терен, Ольга та Сергій познайомилися на початку повномасштабного вторгнення у 2022 році, коли волонтерка почала допомагати підрозділу, в якому служив чоловік. У серпні 2023 року Сергій Коновал приїхав з фронту та зробив сюрприз коханій, освідчившись під час прогулянки на катері. У січні 2024 року пара одружилася.

На жаль, щасливе життя подружжя тривало недовго – через три місяці Сергій Коновал загинув. У пам’ять про чоловіка Ольга Коновал розпочала у Тернополі виробництво 100 FPV-дронів.

 

Ольга Коновал