Тетяна Бакай

Море квітів, друзі, теплохід: як військовий з Тернополя освідчився волонтерці (фото)

Відгуляти весілля пара планує після перемоги. Наразі кохана захисника насолоджується статусом нареченої 

Романтичне освідчення своїй коханій-волонтерці Ользі Данченко організував військовий з Тернополя Сергій Коновал. Все організував із допомогою друзів, приїхавши додому у відпустку. Освідчення відбулося 19 серпня під час прогулянки на теплоході. Сюрприз вдався на всі 100, розповіла Терену наречена. 

Сергій орендував катер та запросив туди усіх наших близьких друзів. Був неймовірний букет квітів, теплі та ніжні слова, каблучка та моє заповітне “так”. У підготовці було задіяно дуже багато людей, тому освідчення вийшло незабутнім, - ділиться враженнями тернопільська волонтерка Ольга Данченко. 

Історія кохання Сергія та Ольги розпочалася на початку повномасштабного вторгнення у 2022 році, коли дівчина почала допомагати підрозділу, в якому служив Сергій. 

Все почалося з невеликої допомоги, яку я привезла у його підрозділ. На той момент ми ще не були знайомі з Сергієм, але наш спільний друг вже встиг нас посватати. Згодом ми з Сергієм потоваришували і почали спілкуватися у соцмережах. А побачили один одного 28 квітня - через кілька місяців після віртуального знайомства, - пригадує дівчина. 

Ольга Данченко пригадує, що симпатія одне до одного з’явилася ще з першої зустрічі. Тоді вона планувала приїхати на передову на 4 дні, однак вийшло так, що провела там 4 місяці. Займалася психологічною та матеріальною підтримкою бійців. 

Сергій знав, що я приїду, тому що все відбувалося з його дозволу. Вважаю, що початком наших відносин стало саме 28 квітня — з цього дня ми почали жити разом. На війні це так - усі живуть разом, - каже Ольга Данченко.

Про те, що буде освідчення - Ольга очікувала, оскільки пара живе разом та будує плани на майбутнє. Однак коли це станеться, Сергій зберігав в таємниці.  

Я дуже хотів, щоб освідчення було красивим, тому розглядав декілька варіантів. Але зупинився на тому, щоб зробити це у рідному місті. Я хотів орендувати теплохід, хоч знайти мобільний зв’язок на фронті було вкрай важко. Але я все ж це зробив та домовився про зустріч. Після обговорення усіх деталей, мої куми та подруга Олі допомагали мені з усією організацією сюрпризу. Подруга із зав’язаними очима привела Олю до теплохода, де вже чекав на неї я. Хвилювався поки почув бажане “так”, - розповідає Сергій Коновал. 

Після відпустки Сергій та Ольга вирушать далі на передову. Робити масштабне весілля зараз пара не буде, а відсвяткують усе вже після перемоги, коли Сергій повернеться додому. 

Зараз для мене найважливіше, щоб Сергій був живим та здоровим і повернувся якомога швидше додому, а Україна нарешті перемогла ворога. Мені надзвичайно приємно, що тепер я його наречена, - додає Ольга Данченко. 

Читайте також: Тернопільська волонтерка виготовляє прикраси з гільз

Фото надані Ольгою Данченко

Вибір читачів за тиждень

Відео