Тернополянам на замітку: залишатися здоровими та активними вам допоможе хороший настрій та спорт

Оскільки погода цьогоріч на початку осені далеко не спекотна,  то це саме той час, коли можна зайнятися помірними фізичними навантаженнями у вигляді регулярної ранкової зарядки, бігу або тренувань у спортзалі. Адже вони зміцнюють здоров'я і підвищують імунітет. А у прохолодну погоду ще й додають бадьорості та заряду позитиву на увесь день.

До спорту ми автоматично додаємо гарний настрій – пункт перший, якого варто дотримуватися у «гонитві» за імунітетом.

Скажіть «ні» стресам і байдикуванню, що призводить до нудьги. Адже, як відомо, стрес – один із головних ворогів імунітету. Якщо людина схильна до осінньої депресії і не може впоратися зі своїми емоціями, вона також буде слабкою і перед впливом різних інфекцій, які проникли в організм. Важливо вміти контролювати себе, спокійно ставитися до проблем і налаштовуватися на оптимізм.

Народні засоби – пункт другий, але пам’ятайте, що крім користі на здоров’я вони можуть приносити ще й нереальну насолоду осінніми стравами.

До найпопулярніших і перевірених народних засобів для зміцнення імунітету відносяться наступні: корінь цикорію, корінь імбиру, мед і лимон, гранат, шипшина та обліпиха.

Важливо пам’ятати, що вміння чути себе і прислухатися до вашого організму лише наповнить гармонією. Тож дослухайтеся до наших порад і залишайтеся здоровими!

Фото з відкритих джерел

порадиТереносіньнастрійімунітет