Тамара Коблик

14-річна дівчина постраждала у пожежі на Тернопільщині (фото)

Потерпіла отримала термічний опік грудної клітки ІІ ступеня

28 листопада порушення правил експлуатації пічного опалення призвело до пожежі та травмування людини. Надзвичайна подія трапилась в с. Велика Горянка Лопушнянської територіальної громади Кременецького району. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

Об 11:45 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі. До ліквідації пожежі залучили чергове відділення 23-го державного пожежно-рятувального поста з м. Почаїв та добровільну пожежну команду с. Лопушне. Під час гасіння пожежі дану будівлю врятували. На місці події працювало 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 5 осіб особового складу.

Внаслідок пожежі отримала термічний опік грудної клітки ІІ ступеня 14-річна мешканка даного будинку. Потерпілу доставили до «Кременецької опорної лікарні» та після огляду лікаря відпустили додому.

Вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку та пошкодив облицювання стін на площі 15 м.кв. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення. Суму матеріальних збитків встановлюють.

Фото ДСНС

 

Вибір читачів за тиждень

Відео