Юлія Пацкаль

«22 речі, які зрозуміла за минулий рік»: нова пісня від співачки-блогерки з Тернопільщини (відео)

“Хоч рік цей, мов міксером, покрутив трішки нас до знемоги, дуже вірю я людям у пікселі і в перемогу!» - йдеться у пісні Віти Грицак

Свою нову пісню “22 речі, які зрозуміла за 2022-й рік” виконала співачка-блогерка з Тернопільщини Віта Грицак. Відео вона опублікувала на своїй фейсбук-сторінці. Пісня за три дні зібрала майже півтори тисячі вподобань.

Поширте, якщо погоджуєтесь зі всіма пунктами. Або напишіть, якщо є що додати чи сказати, - закликає виконавиця. 

Читайте також: Vitaliia виступила з першим сольником у Тернополі. 

Вона подякувала захисникам і захисницям, які сьогодні боронять країну на фронті.

Я вдячна кожному захиснику на фронті, особливо рідному дядькові, хресному татові та двом друзям. Marvel вже достатньо засвоїв, що не про тих він знімав свої фільми героїв, - написала співачка.

 

Нагадаємо, Віталія Грицак родом з Коропця Чортківського району. Випускниця Тернопільського мистецького фахового коледжу ім.Соломії Крушельницької, а нині навчається у Національній музичній академії імені Чайковського у Києві. Її пісня  «Чом тобі, вороже, не спиться» на початку повномасштабної війни підірвала соцмережі. Згодом дівчина організувала благодійний онлайн-концерт, до якого залучила свого 70-річного дідуся Ярослава. Разом їм вдалося зібрати 38 тис. грн для ЗСУ. Згодом дівчина почала організовувати благодійні квартирники, а її пісні надзвичайно полюбилися українцям. 

Читайте також: Прощавай, важкий 2022-й рік: кому і за що дякують тернополяни.

Фото, відео Віти Грицак

Вибір читачів за тиждень

Відео