Тамара Коблик

26 поліцейських було поранено на війні за останній рік

Внаслідок злочинних дій російських військових загинуло четверо поліцейських з Тернопільщини

У Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини відбулася колегія за підсумками роботи відомства з початку 2023 року. Поліцейські прозвітували про рік роботи. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Серед основних питань порядку денного – аналіз оперативно-службової діяльності та реалізація безпекових проєктів, які допомагають поліцейським якісніше виконувати свою роботу.

В умовах воєнного стану співробітники поліції продовжують нести службу в посиленому режимі: чергують на блокпостах, патрулюють населені пункти, охороняють стратегічні об’єкти. Бійці спецпідрозділів виконують службові завдання на Сході України. Внаслідок злочинних дій російських військових загинуло четверо та отримали поранення двадцять шість працівників поліції області.

Нагадаємо, 27 квітня співробітники Головного управління Національної поліції Тернопільщини зібралися на молитву за загиблими у російсько-українській війні побратимамистаршим лейтенантом поліції Михайлом Гудзем, старшим сержантом Тарасом Гогусем та капітаном Сергієм Рудим. 

Читайте також: Тернопільські поліцейські допомагають людям на звільнених територіях Харківщини

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео