Тамара Коблик

31-річного чоловіка ледь не зарізали у Тернополі (фото)

Тернополянин заступився за літніх людей, за що й отримав ножа у груди

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителів однієї з багатоповерхівок по вулиці Іванни Блажкевич у Тернополі про те, що в ході конфлікту один сусід наніс ножове поранення іншому. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що 41-річний тернополянин у стані алкогольного сп’яніння заподіяв ножове проникаюче поранення грудної клітки 31-річному сусідові. Конфлікт між чоловіками стався через те, що дружина зловмисника, котра теж була нетвереза, вийшовши на балкон випалити цигарку-другу, почала сваритися з сусідами поверхом вище. Старші люди зробили зауваження жінці, аби та не травила їх цигарковим димом, - тоді нетверезе подружжя накинулося з нецензурною лайкою на старших людей. 31-річний чоловік, котрий перебував на вулиці, став заступатися за літніх людей, у результаті сам опинився в епіцентрі конфлікту.

Зі слів очевидців, щойно потерпілий піднявся на поверх, аби з’ясувати стосунки з нетверезим сусідом, той вибіг з квартири з ножем у руці і завдав удару.

31-річного тернополянина у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення медичного закладу. Нападника поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (закінчений замах на вбивство) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео