Ростислав Фук

38-річного тернополянина підозрюють у викраденні 5 електросамокатів (відео)

За вчинене підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі

Інформація про крадіжки електросамокатів надійшла до тернопільських правоохоронців від представників двох фірм, які надають їх в оренду електросамокати. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Невідомий викрадав самокати, які люди залишали після користування на вулицях міста. Загалом викрали 5 електросамокатів. Вартість одного засобу пересування становить понад 30 тисяч гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку райуправління поліції встановили особу викрадача. Ним виявився 38-річний житель Тернополя. Чоловік вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. У нього вилучили крадений транспорт, який він зберігав у своєму підвалі та планував згодом продати.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото, відео поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео