Віра Олександрович

Відомі жителі Тернопілля отримали відзнаки від церкви (відео, фото)

vitannya

Настоятель Свято-Троїцького духовного центру на честь князя Данила Галицького отець Анатолій Зінкевич вручив медалі «За жертовність і любов до України» десятку відомих краян.

Зробив він це сьогодні, 4 листопада, просто на сесії обласної ради. Адже таким було доручення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета. У переліку - волонтери, активісти, а також депутати обласної ради, причому – віряни різних християнських церков.

zinkevych
zinkevych

- Богу все одно, до якої конфесії належить людина, якщо вона працює на користь своєї держави і задля створення Єдиної помісної церкви, - каже священик.

Так, медалі отримали: перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний, гуманітарний заступник голови Любомир Крупа і голова депутатської комісії Михайло Тимошик. Відзнаку вручили начальнику Головного управління Державної казначейської служби України в області Петру Гринчишину, а також голові Громадської ради, створеної при обласній держадміністрації, Валерію Федорейку.

derevlyanyj
derevlyanyj

krupa
krupa

[embed]https://youtu.be/SEMBoXU7Rdc[/embed]

Отець Анатолій Зінкевич також не впустив шансу поблагословити депутатів на плідну працю. Після цього він із ще кількома представниками Свято-Троїцького духовного центру закликав усіх до молитви. Врешті у залі пролунала навіть «Многая літа». Про те, що відбувалося на сесії, читайте ТУТ і у наступних новинах.

Фото і відео автора

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео