5 причин шити одяг на замовлення, і яку тканину для цього вибрати

На правах реклами

Попри широкий вибір одягу, який пропонують як мас-маркет бренди, так і нішеві компанії, вибрати штани, піджак або навіть футболку вдається далеко не завжди. Одних не влаштовує фасон, інших забарвлення, треті залишаються незадоволеними якістю матеріалу.

У цьому випадку оптимальним варіантом буде пошити одяг на замовлення з тканини, яку ви оберете самостійно. Широкий вибір матеріалів пропонує магазин тканини Атлас, який пропонує багатий різновид тканин.

Чому краще шити одяг на замовлення?

Серед причин індивідуального пошиття одягу можна виділити кілька моментів:

  • Широкий вибір матеріалів – в інтернет-магазині Атлас ви знайдете безліч тканин, які підійдуть для пошиття зимового, літнього та демісезонного одягу.
  • Ідеальна посадка - костюм, пальто або светр будуть ідеально сидіти по вашій фігурі.
  • Вибір тільки за вами – ви зможете пошити одяг із того матеріалу, який вам подобається, а не йтимете на компроміси з власними бажаннями, оскільки магазини пропонують обмежений вибір.
  • Контроль ціни – якісна річ у магазині коштуватиме набагато дорожче, а індивідуальне пошиття не потягне за собою ціну за бренд.
  • Ексклюзивність – ви будете впевнені з ймовірністю 99,9%, що такої речі більше не буде ні в кого.

Погодьтеся, аргументи досить вагомі, щоб відмовитися від купівлі одягу в магазинах і шити його на замовлення.

Вибір тканини

Всю тканину, яка використовується для пошиття речей, можна поділити на три групи:

  • штучна;
  • синтетична;
  • натуральна.

Дуже важливо не плутати синтетику зі штучним матеріалом. Синтетичні полотна складаються з неорганічних речовин, тоді як штучний виготовляється з натуральної сировини зі штучним синтезом.

Синтетика є найдешевшою, але підходить не для всіх виробів, штучний матеріал – середня ланка, тоді як натуральні полотна (бавовна, шовк, льон, шерсть) вважаються якісними та дорогими.

Обираючи тканину також варто враховувати її щільність та сезону, для якого буде пошито одяг. В іншому вам допоможуть онлайн-консультанти інтернет-магазину тканини Атлас.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео