Тамара Коблик

На колінах та зі сльозами на очах: на Тернопільщині в останню путь провели Героя Богдана Гнатюка (фото)

Захисник загинув 3 жовтня на Донеччині. Світла пам'ять

Кременеччина в скорботі: тут попрощались з Героєм російсько-української війни, який віддав своє життя за свободу та незалежність країни, Богданом Гнатюком. Про це повідомили на сторінці Кременецької райдержадміністрації у фейсбуці.

Кременеччина втратила ще одного захисника – солдата Гнатюка Богдана Вікторовича, 25 серпня 2000 року народження, жителя с.Зеблози Кременецької міської територіальної громади.

Механік - водій військової частини загинув 3 жовтня 2024 року під час виконання завдань по недопущенню просування противника в Донецькій області.

Мав мрію: жити вільно та гідно, бути щасливим, розбудувати країну. Про нього можна сказати тільки найкращі слова: щирий, добрий, до людей ставився з повагою. Гідно виконував свій обов'язок, віддав все, що в нього було… життя і загинув смертю героя, - йдеться у повідомленні.

Мешканці району, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, командування та військовослужбовці прийшли, щоб віддати останню шану полеглому воїну.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Богдана Гнатюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото зі сторінки Кременецької РДА у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео