5 типів засобів для догляду за тілом від Аврори

На правах реклами

Прагнеш завжди виглядати бездоганно, проте не готова витрачати великі гроші на послуги косметолога? Шукаєш якісну косметику, яка допоможе бути привабливою в будь-якому віці? Вибирай корисні засоби в асортименті інтернет-магазину Аврора – тут багато цікавих пропозицій за доступними цінами.

Твоя шкіра потребує постійного зволоження та живлення, і це стосується не тільки обличчя. Під час гігієнічних процедур та після них тобі знадобиться спеціальна косметика, яка допоможе усунути недоліки й подарує задоволення. Скористайся категоріями в каталозі, щоб знайти товар, який точно відповідає твоїм потребам.

Як вибирати косметику: що знадобиться для щоденного догляду

Твоя шкіра завжди виглядатиме бездоганно, якщо ти приділятимеш їй достатньо уваги. Засоби для догляду за тілом від Аврори допоможуть організувати повсякденний ритуал для зволоження й боротьби з недоліками. Прокидаючись уранці, не забудь скористатися пінкою для вмивання, вона очистить від пилу, залишків себуму й декоративних засобів (тонального крему тощо). Такий склад знадобиться тобі й увечері перед сном.

Після пінки потрібні тонік і зволожувальний крем, щоб продовжити й завершити щоденний догляд. Цими засобами користуються до того, як нанести макіяж, адже вони допомагають підготувати шкіру й водночас захищають її від негативних впливів. До засобів для обличчя відносять також маски, скраби, патчі – вони призначені не для повсякденного використання. Проте не забудь придбати їх, адже ці засоби допоможуть позбутися мішків під очима, забезпечать додаткове зволоження й живлення.

До повсякденної обов’язкової косметики належать дезодоранти й антиперспіранти, ними користуються чоловіки та жінки. Ці засоби відрізняються між собою за формою, їх випускають у вигляді спреїв, стіків, існують також кулькові. Останні варто придбати тим, у кого дуже рясне й активне потовиділення – проте враховуй, що такий склад може лишати білі сліди на чорному одязі. Спреї зручно використовувати, якщо шкіра в районі пахв не дуже чутлива, а піт виділяється в невеликих кількостях.

Який асортимент пропонує Аврора

В інтернет-магазині дуже великий вибір усього, що знадобиться тобі для щоденного догляду, а також після гоління, душу тощо. У каталозі багато товарів від вітчизняних виробників. Ця продукція ні в чому не поступається брендовій, але коштує дешевше. Перш ніж придбати, враховуй конкретну проблему, яку потрібно вирішити, і дізнайся свій тип шкіри.

Косметика для догляду за тілом поділяється на декілька типів за призначенням:

  • для обличчя. Воно завжди на виду, тому потребує особливої уваги щодня. До обов’язкових етапів відносять очищення від пилу, себуму, залишків декоративних засобів, зволоження, живлення;

  • для тіла. Не забувай про шкіру в зоні декольте, шиї, рук та ніг, адже вона часто буває сухою, на ній також легко помітні вікові зміни. Надати покровам загадкового мерехтіння й перламутрового відтінку допоможуть спреї-шиммери з блискучими частинками. Випускаються й спеціальні креми та бальзами, призначені для догляду за всім тілом;

  • для ванни, душу. Під час водних процедур тобі знадобляться мило й мочалка, з їх допомогою ти не тільки позбудешся забруднень і поту, а зробиш легкий масаж усього тіла. Щоб насолодитися купанням та отримати більше задоволення, використовуй бомбочки для ванни;

  • для гоління та епіляції. Гладка шкіра завжди виглядає акуратною та доглянутою. Для повсякденного швидкого гоління застосовують одноразові й багаторазові станки, їх зручно брати з собою в подорож. Щоб видалити зайве волосся й забути про нього надовго, використовуй набір для шугарингу;

  • для нейтралізації запаху поту. Антиперспіранти, дезодоранти випускаються для жінок та чоловіків, відрізняються за формою випуску, ароматом. Серед величезної кількості неважко знайти засіб, який підійде саме тобі.

Купуй косметику в інтернет-магазині Аврора та заощаджуй, адже тут багато товарів за доступною ціною. Замовляй доставку до однієї з-понад 1200 торговельних точок по Україні в Миколаєві, Чернігові, Києві та інших містах. У разі потреби ти зможеш оформити доставку у відділення однієї з кур’єрських служб.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео