Тамара Коблик

У пожежі в п'ятиповерхівці на Тернопільщині загинув чоловік (оновлено)

Під час гасіння рятувальники евакуювали вісьмох мешканців будинку

пожежа-1

24 травня о 19:05 на номер Служби порятунку «101» поступило повідомлення про пожежу в м. Борщів на вул. Шевченка у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На жаль, у квартирі вогнеборці виявили тіло 73-річного чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області.

Внаслідок пожежі знищено телевізор, речі домашнього вжитку та диван на площі 6 м кв. Пошкоджено облицювання стін та стелі на площі 55 м кв., паркет на площі 20 м кв. Ймовірна причина  пожежі – коротке замикання електромережі. Під час гасіння рятувальники евакуювали вісьмох мешканців будинку.

Рятувальники, погасивши пожежу в кімнаті, побачили бездиханне тіло господаря. 73-річний чоловік хворів. За ним доглядала донька і сусіди. Ще в обід до дідуся заходили відвідувачі, а вже за кілька годин виникла пожежа, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. - Експерти припускають, що причина загоряння – коротке замикання. Даний факт працівники поліції внесли в ЄРДР згідно зі ст. 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео