Ростислав Фук

Акторка з Тернополя зіграла кохану Кузьми Скрябіна у фільмі за його книгою (фото, відео)

Фільм «Я, Побєда і Берлін», знятий за мотивами книги Андрія Кузьменка, днями вийшов у прокат

Фільм «Я, Побєда і Берлін» днями вийшов у кінпрокат. Зйомки стрічки на основі однойменної книги співака Андрія Кузьменка почалися ще у 2020 році. 

Роль Кузьми у фільмі зіграв Іван Бліндар (Івано-Франківський драмтеатр) . А уродженка Тернополя Марія Стопник (берлінська серія «Перших днів») витримує мелодраматичну лінію. Вона зіграла кохану Скрябіна - Барбару. Хоча їй не було виділено багато екранного часу, героїня запам'яталася глядачам. 

Пригода довжиною в купу років, з яких аж 4 мені пощастило бути її частиною. 12 березня відбулось! Народилось! Офіційно побачило світ, а світ тепер зможе побачити його. Наше кохане кіно! Попри всі перепони, складнощі, локації, погоду, карантини, очікування і проклятого сусіда. Дякую вам, люди!  Якби мене спитали з яким кольором асоціюється наш «Я, «Побєда» і Берлін» - однозначно з жовтим. Як і Кузьма. Бо як сонце. Теплий, – написала Марія на своїй фейсбук-сторінці.

Марія Стопник

Пісні Скрябіна у фільмі переспівали найвідоміші виконавці та виконавиці української музичної індустрії: Тіна Кароль, Монатік, Джамала, Веллбой – тут зібралися всі, щоб охопити максимально широку аудиторію та наповнити фільм великою кількістю музики.

До слова, переглянути фільм у Тернополі можна в кінотеатрі Miromax. У кіно відображені шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Нагадаємо, співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко загинув у ДТП у 2015 році. 

Фото, відео B&H Film Distribution Company 

Вибір читачів за тиждень

Відео