Англійську та італійську мови у Тернополі цього літа викладатимуть іноземці

bigstock-a

У Тернополі проведуть культурно-освітній проект «Language School», викладатимуть у якому  іноземці із Єгипту, Туреччини, Італії та США.

Культурно-освітній проект «Language School» у Тернополі  проводять представники локального комітету AIESEC в Україні за підтримки Тернопільського національного педагогічного університету. Викладатимуть англійську та італійську мови п'ятеро іноземних волонтерів.

- Метою проекту, є створення простору для навчання іноземних мов у неформальній атмосфері, знайомство учасників з іноземними культурами. До нас приїхали з Єгипту, Туреччини, США та Італії. Вони допоможуть нам подолати мовний бар'єр, відкриють свої культури і точно зламають декілька стереотипів, -  каже голова тернопільського осередку ГО «AIESEC», Христина Тригуб.

Реєстрація на курси триває до п’ятниці, 22 липня. Курси розпочинаються з 25 липня і триватимуть до 26 серпня.

- Перед початком навчання, буде вступна організаційна зустріч, де ми познайомимося та будемо ділити учасників по групах,  згідно рівня. Передбачається декілька невеликих англійських груп, від базового і до високого. Також передбачається базова італійська, проте все буде залежати від учасників, - додає Христина Тригуб.

Докладнішу інформацію усі охочі можуть дізнатись за номером телефону:  067 106 84 10, або ж написавши на електронну скриньку: maksym.martyniuk@gmail.com .

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео