Тамара Коблик

Довго не могли ідентифікувати: на Тернопільщині зустріли тіло Героя Тараса Ткачука (фото, оновлено)

Вдома у Тараса залишились матір, батько та рідний брат. Вічна пам'ять

жалоба

Тіло загиблого Героя Тараса Ткачука зустріли 4 січня у Соборі верховних апостолів Петра і Павла, що у Чорткові. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Довгою виявилась остання земна дорога 35-річного чортків’янина Ткачука Тараса – загиблого на російсько-українській війні Героя…

Загинув він ще 7 вересня минулого року внаслідок ракетного удару під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Богоявленка, що на Донеччині. Вдома у Тараса залишились матір, батько та рідний брат. На жаль, протягом багатьох місяців не могли ідентифікувати тіло Героя, провели чимало ДНК-досліджень… І лише тепер виявили, що наш Тарас похований на Краснопільському кладовищі міста Дніпра, - йдеться у повідомленні

Парастас відбудеться у середу, 4 січня, о 19 год  у рідному домі Героя за адресою: м. Чортків, вул. Лісова, 26 (мікрорайон Бердо). Чин похорону розпочнеться у четвер, 5 січня, о 12 год за тією ж адресою.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Ткачука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео