Байковецьке «Соціальне таксі» здійснило перший виїзд

3c7415e2cf4a6ea36c3b126580d3d2f3

Учора, 7 лютого, повноцінно запрацювало відділення «Служба «Соціальне таксі» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Байковецької сільської ради.  

- Хочемо наголосити, що можливість організації такої роботи виникла внаслідок рішення керівництва та депутатського корпусу Байковецької сільської ради про доцільність запровадження такої послуги, злагодженої співпраці представників Терцентру з Міністерством соціальної політики України. Особливу вдячність в організації цієї ланки роботи приносимо сільському голові Анатолію Романовичу Кулику та профільному заступнику Віктору Володимировичу Пульці, нашому бухгалтеру Оксані Тильній та в.о.диспетчера Зоряні Коваль, - пише сайт громади. - Сьогодні здійснено перший маршрутний виїзд для довезення потребуючих громадян до лікарні та реабілітаційного центру.

По транспортну послугу відділення «Служба «Соціальне таксі»  мають право звернутися:

- особи з інвалідністю та особи, що представляють їхні інтереси;

- сім’ї та особи, що перебувають на соціальному супроводі та обслуговуванні нашої установи;

- жителі громади з обмеженими фізичними можливостями, які не можуть самостійно пересуватися, та інші.

Заявки для отримання послуги подаються за номером телефону 40-40-43 зі стаціонарного та 0948404043 з мобільного згідно з тарифом вашого оператора мінімум за добу до часу її надання.

Обв’язковою умовою при перевезенні пасажирів до місця призначення є наявність супроводжуючої особи разом з подорожнім. Також звертаємо увагу, що пріоритет матимуть доведення людей до медичних закладів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео