Ростислав Фук

Батальйон з-поміж засуджених невдовзі почне виконувати бойові завдання

Напередодні бійці прийняли військову присягу на вірність українському народові та виголосили молитву українського націоналіста

Батальйон «Характерники» 24 бригади імені короля Данила незабаром буде виконувати бойові завдання на полі бою. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільського обласного центру комплектування та соцпідтримки.

Підрозділ складатиметься з громадян, що відбували покарання в місцях позбавлення волі і виявили бажання долучитись до оборони держави. Це стало можливим після ухвалення Закону про запровадження умовно-дострокового звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні країни, захисті її незалежності та територіальної цілісності.

Новобранці нашої бригади скористались можливістю отримати другий шанс та приєднатись до виконання священного обов’язку у великій війні за Незалежність. Зазначимо, що серед них дуже багато патріотів, які неодноразово виявляли бажання захищати Батьківщину. Є чимало людей з бойовим досвідом. Добровольці скористались своїм правом на викуплення провини та вирішили встати до зброї, обороняючи рідну землю від загарбників, – йдеться в повідомленні.

Напередодні вони прийняли військову присягу на вірність українському народові та виголосили молитву українського націоналіста.

Фото 24 Омбр імені короля Данила

Вибір читачів за тиждень

Відео