Олеся Поліщук

Білецька громада оголосила конкурс на одну з керівних посад

завантаження (1)

Білецька об’єднана територіальна громада, що в Тернопільському районі, шукає кандидатів на посаду заступника начальника відділу освіти Білецької сільської ради.

Про це йдеться в оголошенні на сайті ОТГ.

Вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня магістра, спеціаліста; знання чинного законодавства  та практики його застосування.

Обов’язковим також є вільне володіння державною мовою;

Вік кандидата на посаду не повинен перевищувати граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування.

Також є вимоги щодо стажу роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності - не менше 2 років.

Документи на конкурс приймаються за адресою: вул. Молодіжна, 19, село Біла, Тернопільський район, Тернопільська область, 47707.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці та з інших питань надається у Білецькій сільській раді за електронною адресою: otgbila@gmail.com та телефонами: (0352) 42 30 31, (066) 524 67 47 – приймальня Білецької сільської ради, (097) 169 30 88 – секретар конкурсної комісії.

Фотографія з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео