Ростислав Фук

У Тернополі Блаженніший Святослав очолив літургію та відвідав поранених у лікарні (фото, відео)

Патріарх перебуває в Тернополі впродовж двох днів

Архиєрейську Божественну Літургію у храмі Святого Йосафата  у Тернополі очолив Блаженніший Святослав сьогодні, 2 жовтня. Про це повідомили на сторінці Ураїнської Греко-Католицької Церкви.

З Главою Церкви співслужили владика Василій Семенюк, владика Йосафат Говера, владика Іван Кулик і владика Теодор Мартинюк.

Також Блаженніший зустрівся з пацієнтами однієї з тернопільських лікарень, побажав їм швидкого одужання та перемоги нам усім. Патріарх подарував хлопцям, які проходять лікування молитовники і Святе Письмо.
 
Блаженніший відзначив роботу лікарів травматологічного відділення лікарні та подякував за врятовані життя.
 
Такі зустрічі дають нам ще більше сили працювати і вірити у нашу перемогу. Дякую Блаженнішому Святославу за те, що провідав наших пацієнтів, - зазначила директорка департаменту охорони здоров'я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Нагадаємо, 1 жовтня Предстоятель УГКЦ очолив Божественну Літургію в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Блаженніший Святослав перебуває в Тернополі упродовж двох днів. Також Патріарх освятив автомобілі, які відправлять на фронт, і взяв участь у конференціях, під час яких спілкувався з молоддю.

Фото: Олександр Савранський, Тернопільська ОВА, відео з фейсбук-сторінки Блаженнішого Святослава

Вибір читачів за тиждень

Відео