Ростислав Фук

«Боровся за кожного свого клієнта»: у Тернополі помер знаний адвокат

У 2021 році Валерій Міщенко отримав найвищу професійну нагороду - орден «Видатний адвокат України». Світла пам’ять

Відійшов у вічність голова Ради адвокатів Тернопільської області Валерій Міщенко. Про це повідомили на сторінці Ради адвокатів у фейсбуці.

Юристи згадують чоловіка як справжнього професіонала своєї справи, який викладався «на повну» та боровся за кожного клієнта. У 2021 році Валерій Міщенко отримав найвищу професійну нагороду - орден «Видатний адвокат України».

Більшість з нас розпочали дорогу у професійне адвокатське життя з перших настанов пана Валерія. Вже не будучи зв’язаним зайвими бюрократичними обов’язками, і надалі продовжував керувати Радою - від імені всієї Ради вручав свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, без його «останнього слова» не приймалось майже жодне рішення Ради. Валерій Васильович попрощався з нами, але на небесах приєднався до найкращих своїх друзів, метрів нашої адвокатури, які недавно відійшли у вічність – Йосипа Бронза та Богдана Павлишина, які, як і він, не тільки любили адвокатуру до останнього подиху свого життя, а, як стержні, міцно тримали її, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та колегам Валерія Міщенка з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять.

Фото Ради адвокатів Тернопільської області та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео