Ростислав Фук

Воював з 2014 року: на Тернопільщині попрощалися з 34-річним Героєм (фото)

Сергій Якимчук загинув 2 квітня на Бахмутському напрямку. Вічна пам’ять

В останню путь у Підволочиській громаді провели 8 квітня 34-річного воїна, жителя села Староміщина Сергія Якимчука. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Герой був бійцем 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. Починаючи з 2014 року він брав участь в АТО і показав себе з дуже мужньої сторони. У 2015 році був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня за проявлену мужність та героїзм при виконанні військового обов'язку пов'язаного з ризиком для життя.  Загинув Сергій Якимчук 2 квітня на Бахмутському напрямку.

Велика кількість земляків, серед них багато молоді, військовослужбовців та духовенства прийшли попрощатися з Сергієм. Очолив похоронну процесію декан Підволочиського деканату УГКЦ отець Михайло Валійон. Помолитися за загиблим воїном приїхали ієромонахи з василіянських монастирів: Львівського, Бучацького, Золочівського, Брюховицького, Жовківського, Улашківського, Крехівського.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Якимчука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Допомоги потребує захисник з Тернопільщини, в якого стріляв снайпер

Фото Підволочиської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео